Dag 88: maandag 19 mei 2014: Italiaans met stokjes

De trein versnelt nog eens zijn gang als we de zee in rijden. Enkele kilometers verder ligt Kanzai Airport, middenin zee. Het hotel op het vliegveld blijkt onverwacht goed (en nog goedkoop ook!) De prima kamer heeft zeezicht. (Nou ja, het is hier uiteraard haast niet te vermijden… Maar toch leuk.) En Kanzai Airport blijkt aan de vertrekzijde meer te herbergen dan we hadden vermoed. Nadat we uitgebreid de 3 winkeltjes hebben bekeken, kunnen we voor het avondeten kiezen uit een Japanner, een Chinees, een Italiaan en een hambaga (=hamburger). De Italiaan wint: The Brasserie met biking (=buffet). De eindstand: voorgerechten (Mels: 4, Yna: 6), hoofdgerechten (Mels: 3, Yna, 2), toetjes (Mels: 11, Yna, 4). De chocoladefontein met marshmallows blijkt (opnieuw) onweerstaanbaar voor Mels… Goede voornemens? Jazeker…

Overnachting: hotel Nikko, Kanzai Airport, Osaka (westerse kamer, 2p bed, bureau/stoel, tafeltje/fauteuil, tv, gang, badkamer/wc, zeezicht(!), wifi, geen avondeten, geen ontbijt)

20140621-113823-41903387.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *